U bent hier

Je moet wel gek zijn om nu vorming te boeken!?

Vorming

Een vorming boeken voor 2021, doe je dat wel in volle corona-tijden? Er zijn heel wat redenen te bedenken om het niet te doen.

Er zijn ook heel wat redenen om dat net wel te doen:

  • Kleefkruid* geeft vorming over spelen met kinderen in de natuur. Laat dat nu net zijn wat iedereen aanbeveelt in corona-tijden: ga naar buiten!
  • Niet zeker dat de vorming kan doorgaan omwille van de corona-maatregelen? Je kan een doe-het-zelf-pakket boeken of je kan een eerder geplande vorming gewoon omzetten naar een doe-het-zelf-pakket. Kleefkruid* komt dan langs om samen met één of enkele personen een vorming voor te bereiden. Je krijgt achtergrondinformatie en werkmateriaal mee om zelf aan de slag te gaan. Op een vormingsmoment, op een teamvergadering, in kleine groepjes,… zoals het voor jou en je team best past.
  • Stedelijke en gemeentelijke opvanginitatieven kunnen GRATIS vorming van Kleekfruid* boeken via het Vormingsfonds van VVSG.
  • Brusselse opvanginitiatieven kunnen GRATIS vorming van Kleefkruid* boeken via VGC.
  • Het vormingsaanbod van Kleefkruid* is zeer gevarieerd én Kleefkruid* werkt graag op maat van jouw opvang, dus je vindt altijd iets naar je zin.

Interesse? Meer weten?

Surf naar www.kleefkruid.be of stuur een mail naar miravanolmen@gmail.com